Δε θα σταθούμε σε συμβουλές περιποίησης μόνο, θα εξηγήσουμε την ορθή χρήση διαφόρων θερμικών εργαλείων ισιώματος, μπούκλας και σεσουάρ χειρός!

Αφού λούσουμε τα μαλλιά μας, ταμπονάρουμε ελαφρά με μια πετσέτα για να φύγει η περίσσεια νερού και μετά εφαρμόζουμε μια συγκεκριμένη ποσότητα μάσκας στα μήκη και στις άκρες της τρίχας, αφήνοντας 3 έως 5 λεπτά ανάλογα με τις οδηγίες χρήσης. Τα χέρια μας θα πρέπει να είναι στεγνά από νερά έτσι ώστε να κάνουμε μια πλούσια υφή, όταν τρίβουμε τη μάσκα πριν τη βάλουμε στα μαλλιά. Ξεβγάζουμε πάντα με χαμηλή πίεση, χλιαρό προς κρύο νερό.

Υπάρχουν προϊόντα που μπαίνουν πριν στεγνώσουμε τα μαλλιά, όπως επίσης και άλλα, αφού στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά.

Όταν χρησιμοποιούμε σίδερα ισιώματος ή διάφορα θερμικά εργαλεία, πρέπει πάντα να βάζουμε προστατευτικές κρέμες θερμότητας. Καλό είναι να υπάρχουν ενδείξεις θερμοκρασίας έτσι ώστε να επιλέγουμε ανάλογα με την ικανότητα μας την επιθυμητή θερμοκρασία. Γενικά θα πρέπει να αποφεύγουμε τις πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες έχοντας σαν μέση τιμή τους 180 βαθμούς Κελσίου.

Υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Παρόλα αυτά δεν κάνουν σε όλους τους τύπους μαλλιών. Λεπτά, αδύνατα μαλλιά με ανταύγειες, δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με χοντρά, σκληρά μαλλιά, αρκετά αφυδατωμένα.

Σε αυτό παίζει ρόλο η εμπειρία που έχει ο κάθε κομμωτής να διακρίνει την ποιότητα και την κατάσταση της τρίχας ώστε να δώσει το σωστό προϊόν!

Για απορίες και οτιδήποτε άλλο θέλετε να ρωτήσετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

τηλέφωνο: 2610 271616   |   email: trendyhairpatras@gmail.com   |   messenger: trendy hair A@A

Είναι σημαντικό να διατηρούμε τα μαλλιά μας ενυδατωμένα, έτσι ώστε με τις διάφορες θερμικές εργασίες να έχουμε τη λιγότερη δυνατή φθορά.

Αντώνης Παπαευγενίου – hairdresser
Αγγελική Παπακωνσταντοπούλου – hairdresser