Είναι μια ερώτηση που απασχολεί σχεδόν όλο το γυναικείο πληθυσμό.

Πριν από 5 χρόνια οι κερατίνες δεν είχαν εξελιχθεί τόσο. Οι εταιρείες που εισήγαγαν τα προϊόντα στην Ελλάδα ήταν μετρημένες και αυτό εκτόξευε την τιμή της κερατίνης, κάνοντας την απαγορευτική.

Σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες που πουλάνε προϊόντα κερατίνης. Επιπλέον, βελτιώθηκε η αποτελεσματικότητά τους και δημιουργήθηκαν κερατίνες ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών ώστε να έχει εφαρμογή σε αρκετά δύσκολα και ταλαιπωρημένα μαλλιά (ανταύγειες – τεχνικές εργασίες).

Τα 12 χρόνια εμπειρίας μας βοηθούν να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα κερατίνης και με τη σειρά μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

Η τιμή κερατίνης ξεκινάει από 70 έως 100 ευρώ ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών της κάθε γυναίκας. Ενώ σπάνια, σε πολύ μακριά μαλλιά και με αρκετή πυκνότητα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 130 ευρώ.

Είναι προϊόντα που σε αυτή την τιμή αξίζει σίγουρα να τα δοκιμάσετε, απολαμβάνοντας πραγματικά ευκολοχτένιστα, υγιή μαλλιά με μεγάλη διάρκεια (4-6μήνες).

Οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε ή να ενημερωθείτε σχετικά με τις κερατίνες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αντώνης Παπαευγενίου – hairdresser
Αγγελική Παπακωνσταντοπούλου – hairdresser


Βότση 57 – Πάτρα
τηλέφωνο: 2610 271616
email: trendyhairpatras@gmail.com
messenger: trendy hair A@A