Είναι γεγονός ότι διανύουμε μία δύσκολη περίοδο, με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι καταναλωτικές μας συνήθειες, να ωριμάζουν οι σκέψεις και οι τάσεις της μόδας, ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές με tips και με συμβουλές ομορφιάς που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη!

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να μάθετε τα πάντα για τη Νέα Θεραπεία Κερατίνης! Μιλάμε για νέα τεχνολογία κερατίνης που μπορεί να εφαρμοστεί, με ασφάλεια, σε ηλικίες 15 και άνω, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Μία καινοτομία της Νέας Θεραπείας Κερατίνης, είναι ότι για όσες και όσους δεν επιθυμούν ένα ίσιο αποτέλεσμα, κάτι που ήταν “μονόδρομος” με τις παλιές θεραπείες, τώρα έχουν την επιλογή να εφαρμόσουν καθαρή κερατίνη που θα δώσει βαθειά ενυδάτωση σε φυσικά, βαμμένα ή λεπτά μαλλιά χωρίς να αλλάξει τη χημική σύσταση της τρίχας.

Η εφαρμογή γίνεται και την ημέρα της βαφής γιατί σφραγίζει το χρώμα στα μαλλιά. Ακόμα μπορεί να εφαρμοστεί, άφοβα, σε αρκετά ταλαιπωρημένα μαλλιά με ανταύγειες, ακόμα και κοντά στο όριο της πλατίνας, κάτι που ήταν επικίνδυνο με τις παλιές θεραπείες κερατίνης.

Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει για τα οφέλη της κερατίνης και για τον τρόπο που δρα, γεμίζοντας δηλαδή με πρωτεΐνη τα κενά της τρίχας προσθέτοντας βάρος και σώμα με έντονη λάμψη (σε βαμμένα ή σε φυσικά μαλλιά).

Μία καινοτομία της Νέας Θεραπείας Κερατίνης, είναι ότι για όσες και όσους δεν επιθυμούν ένα ίσιο αποτέλεσμα, τώρα έχουν την επιλογή να εφαρμόσουν καθαρή κερατίνη που θα δώσει βαθειά ενυδάτωση σε φυσικά, βαμμένα ή λεπτά μαλλιά χωρίς να αλλάξει τη χημική σύσταση της τρίχας.

Σήμερα, μετά από δέκα χρόνια δοκιμών και προσωπικής εμπειρίας σε προϊόντα κερατίνης, μπορούμε να μιλάμε για εξατομικευμένες, νέες θεραπείες κερατίνης ή botox σύμφωνα με το χρώμα, την υφή και τη δομή της τρίχας του κεφαλιού. Με απλά λόγια μπορούμε να εφαρμόσουν την τεχνική σε μαλλιά με ανταύγειες, σπαστά ή κατσαρά, αρκετά αφυδατωμένα και ξηρά με ψαλίδα χωρίς να αλλάξει η φυσική υφή της τρίχας, όπως συνηθίζεται στο 90% των προϊόντων θεραπείες κερατίνης. Τα αποτελέσματα διαρκούν τέσσερις έως έξι μήνες, ανάλογα με την περιποίηση που θα κάνουμε στα μαλλιά μας.

Με τα χρόνια οι σχέσεις ωριμάζουν και οι απαιτήσεις αυξάνονται, έτσι και ο κομμωτής θα πρέπει να έχει εμπειρία να διακρίνει τις ανάγκες της τρίχας και να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν ή και δύο μαζί! Έτσι μετά την εφαρμογή της Νέας Θεραπείας Κερατίνης το αποτελέσματα είναι μαλλιά ευκολοχτένιστα, ενυδατωμένα, με έντονη λάμψη… πραγματικά εντυπωσιακά!

Οι θεραπείες κερατίνης εφαρμόζονται στην Ελλάδα εδώ και περίπου 8 χρόνια, τα τελευταία δύο χρόνια όμως έχουν σχεδόν τελειοποιηθεί… όχι μόνο από χημικής απόψεως (χωρίς φορμαλδεΰδη) αλλά και με ολοφάνερα αποτελέσματα και με μεγάλη διάρκεια!

Ωστόσο, η εμπειρία του κομμωτή είναι αυτή που θα καθορίσει ποιό προϊόν χρειάζεται ο κάθε τύπος μαλλιού, επιλέγοντας ανάμεσα σε θεραπεία κερατίνης ή ισιωτική θεραπεία κερατίνης. Αφήνοντας την τρίχα λεία, ενυδατωμένη, λαμπερή και ελαφρώς πιο (γεμάτη) βαριά στην αίσθηση! Κατά κανόνα τα μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά από χημικές εργασίες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και σημασία…

Η κατάλληλη επιλογή κερατίνης και η σωστή εφαρμογή του προϊόντος επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα. Ο ενθουσιασμός είναι φανερός !

TIP: Με όχι συχνό λούσιμο και με κατάλληλο σαμπουάν, διαρκεί πολλούς μήνες!

Κλείστε ραντεβού για μία δωρεάν διάγνωση των μαλλιών σας ή στείλτε μας τυχόν απορίες που έχετε…

Αντώνης Παπαευγενίου – hairdresser