Όλες έχουμε βάψει τα μαλλιά μας σε κομμωτήρια ή μόνες μας, αγοράζοντας βαφές από είδη κομμωτηρίου, ακόμα και από σουπερμάρκετ προσπαθώντας να βγάλουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Και πάλι όταν ανακαλύψουμε το χρώμα που μας ταιριάζει, μετά από λίγο καιρό δεν έχει τη γυαλάδα και ομοιομορφία που είχε στις πρώτες εφαρμογές ξεθωριάζοντας ακανόνιστα. Με την τεχνική degrade στοχεύουμε στο ελεγχόμενο βάψιμο ή ξάνοιγμα το μαλλιών, δίνοντας ομαλά από τη ρίζα ως τις άκρες την επιθυμητή απόχρωση.

Είναι μία διαδικασία που ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών (χοντρά μαλλιά, λευκά μαλλιά στο στεφάνι, ταλαιπωρημένα μαλλιά από ανταύγειες ή άλλες τεχνικές εργασίες) είναι αναλόγως και ο βαθμός δυσκολίας του αποτελέσματος.

Η μίξη χρωμάτων είναι αναπόφευκτη, πολλές φορές χρησιμοποιούμε διάφορα toners ώστε να μην επηρεάσουμε τη φυσική κατάσταση της τρίχας.

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της degrade το οποίο το καθιστά μοναδικό! Είναι η στιγμή της διάθεσης και δημιουργίας που έρχεται στον κάθε επαγγελματία κομμωτή αναζητώντας την εξέλιξη.

Ανακαλύψτε το δικό σας degrade χρώμα στα μαλλιά.

Αντώνης Παπαευγενίου – hairdresser
Αγγελική Παπακωνσταντοπούλου – hairdresser


Βότση 57 – Πάτρα
τηλέφωνο: 2610 271616
email: trendyhairpatras@gmail.com
messenger: trendy hair A@A